Із самого застосунку
Профіль → Дані акаунта → Видалити акаунт. Це видаляє твій акаунт негайно.
Без застосунку
Надішли нам електронну адресу твого акаунта, і ми видалимо його після підтвердження, що запит належить тобі.
support@cosum.appЩо видаляється
Твій акаунт, твоє відображуване імʼя та твоя електронна адреса видаляються. Журнали, якими ти ділишся з іншими людьми, залишаються в них, адже записані там витрати є також їхніми записами.